Cine suntem

Marca Aquarella s-a nascut din dorinta noastra de a ne exprima pasiunea pentru imagine si decoratiuni.

Am creat un adevarat laborator inventiv, unde ne lasam libera imaginatia pentru a-ti propune in final tablouri moderne, evoluand de la o saptamana la alta cu noutati si idei originale.

Calitatea este obsesia noastra.

Imaginile din galeria noastra sau fotografiile tale, sunt imprimate pe canvas de cea mai buna calitate: 340g, matt sau glossy poly cotton. Graficienii nostri vor face tot posibilul ca fotografiile sa fie ajustate, corectate din punct de vedere al contrastului si culorilor inainte de imprimare. Eliminam chiar si efectul de ochi rosii. Fara costuri suplimentare.
Folosim numai echipamente profesionale Canon pentru imprimare, astfel incat tablourile noastre sa devina adevarate opere de arta.
Pentru inramare, realizam un cadru din lemn de brad uscat (sasiu), de 20mm pentru tablourile cu latura de  max. 100cm si de 40mm pentru cele care depasesc aceasta dimensiune.

Adaugam dupa inramare, inclusiv agatatorile, asa incat tabloul sa fie gata de atarnat pe perete, imediat ce l-ai scos din cutie. Pentru ca noi tinem la detalii.

Obsesia noastra pentru calitate nu se opreste odata ce am terminat de realizat un tablou.
Suntem atenti la tot ceea ce facem:

 

  • Suntem la dispozitia ta pentru orice detalii legate de serviciile noastre, statusul comenzilor tale, la telefon sau prin email;
  • Avem grija ca preturile noastre sa fie excelente;
  • Ambalam cu grija tablourile si ne asiguram ca vor ajunge la tine intacte si in cel mai scurt timp posibil.

In final, pentru ca a gresi e omenesc si ni se poate intampla si noua, daca cumva tabloul realizat de noi nu este perfect sau pe placul tau, il refacem. Sau iti returnam banii. Pur si simplu.

Magazin partener lenjerii de pat
Copyright © 2013 Aquarelles - Toate drepturile rezervate.